www.skylinesoft.com Homepage
Forum Home Forum Home > SkylineGlobe Enterprise Products > TerraExplorer Pro and TerraExplorer Plus
  New Posts New Posts RSS Feed - Problem with connecting to datasources
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Problem with connecting to datasources

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Geo423 View Drop Down
Visitor
Visitor


Joined: August 29 2014
Location: Germany
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Geo423 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Problem with connecting to datasources
    Posted: April 21 2015 at 9:36am
Hello,

I’ve got a problem loading featurelayers. (TerraExplorer Pro)

Trying to connect to a datasource (i.e. *.mdb/accdb , *.xls, *.txt) I get the following errormessage

DSN Plug “Error connection to database” Ungültiger Zeiger

Older connections do not longer work. Loadingprocess stops with the following errorcode:

- [E] An error occurred while loading layer [Liste_ICM_LATLON]: Unspecified error

Has anybody an idea how to solve the problem

Thanks for your replies

Regards

S.Möller
Back to Top
Geo423 View Drop Down
Visitor
Visitor


Joined: August 29 2014
Location: Germany
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Geo423 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: October 28 2016 at 7:54am
Problem solved by newinstallation of the computer

Regards

S.Möller
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.078 seconds.